Nis

10-14 Nisan İnternet haftasında okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı ve Bilişim İnternet Kulubü çalışmasıyla öğrencilere internetle iligili anlatım yapıldı ve okulun internet yapısı tanıtıldı

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi Anma Günü programını öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü programını öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Şbt

Dilimizin  Zenginlikleri Projesi kapsamında Divan-u Lugati’t Türk Anlamını Bul etkinliğini gerçekleştirdik. Atasözleri ve deyimlerimizi resimlerle ifade ettik.

Şbt

2. Dönem Başı Sorumluluk Sınav Takvimi aşağıdaki tarih ve saatlerde yapılacaktır

Ock

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okulum Temiz Belgesi sertifika töreni programı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Uğur IŞILAK Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

Programa; Şereflikoçhisar Kaymakamı Sayın Zafer ENGİN, Evren Kaymakamı Sayın Bekir KINACI, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yaşar KOÇAK, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın İsmail ÇETİNKAYA, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Hakan CANER, Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Uğur ATILGAN, Evren İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat YÜKSEL katılmışlardır.

Törende Okulumuz da "Okulum Temiz Belgesi" almıştır.

Ara

Bilişim ve İnternet Kulübü tarafından Okulumuz Bilişim ve İnternet Yapısının Tanıtımı yapıldı

Kas

Okulumuzda 10. Kasım Atatürk'ü anma programı yaptık