ANKARA / ŞEREFLİKOÇHİSAR - Şehit Orhan Durukan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Okulumuzda ve İlçe Genelinde Coşkuyla Kutladık.

Ekm

Sağlık temizlik beslenme kulübü tarafından hazırlanan sağlıklı yaşam için kahvaltının önemi etkinliği yapıldı.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantımızı Yaptık. Katılım sağlayan idareci öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Öğrencilerimize İl Emniyet Genel Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından "Terörle Mücadele" semineri verildi. Öğrencilerimizin terör konusunda bilinçlenmesi bakımından son derece önemli ve  verimli bir sunum gerçekleştiren İl Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz.

Haz

Çocuk gelişimi ve eğitimi alanı öğretmen ve öğrencilerinin ders yılı içinde hazırlamış oldukları ürün ve drama çalışmaları yılsonu sergisinde  sunuldu.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor  davetimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimiz Bağımlılık ile ilgili seminer katılım sağladılar

May

Okulumuza gelen ve aç-bakımsız olan kediye Müdür yardımcımız Yunus Demli ve öğrencilerimiz sahip çıkarak yemek ve su verdiler.

May

Okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramını Kutladık

May

Okulumuzda bilgi yarışması yapıldı. Yarışmayı kazanan öğrencilerimize Okul Müdürümüz Kadir Güzel tarafından çeşitli hediyeler verildi.

May

AFAD Acil Mobil Uygulaması tanıtım videosu öğrencilerle izlendi.

May

Okulumuzda 4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası ile ilgili etkinlikler yapıldı

Nis

Okulumuz sağlık temizlik ve beslenme kulübü tarafınca  "sağlık haftası" topluma hizmet çalışması yapıldı.

Nis

Başkent Öğretmen Atölyeleri Nisan Ayı Etkinliğinde Eğitim Süreçlerinde Kullanılabilecek Web 2.0 Araçları Eğitimi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Çağlar COŞAR tarafından yapıldı.

8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftasında Kulüp Panomuzu Güncelledik

Nis

Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor Projesi 2022 yılı çalışmaları kapsamında okulumuzdaki bölümlerimiz ailelerimizin yanında