ANKARA / ŞEREFLİKOÇHİSAR - Şehit Orhan Durukan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Öğrencilerimiz Kütüphaneler Haftası nedeniyle ilçemiz Yunus Emre Halk Kütüphanesi'ni ziyaret etti.

Mrt

22mart dünya su günü sağlık temizlik beslenme kulübü tarafınca hazırlanan etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Dünya çocuk şiirleri günü münasebetiyle okulumuz uygulama sınıfı öğrencilerince şiirler okundu. Çocuk gelişimi alanı öğrencileri palyaço dans gösterisi ile çocuklara teşekkür ettiler.

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili program yapıldı

Mrt

8-9-10. sınıflara yönelik okulumuzda yaklaşık bir hafta sürecek alan tanıtım çalışmalarına başladık.

Mrt

Öğrencilerimiz Uğur Işılak Kültür Merkezinde 18 Mart Çanakkale Zaferiyle ilgili tiyatro gösterisi izlediler

Mrt

Öğretmenimiz H. Pınar OLCAR tarafından öğrencilerimize Sıfır Atık Projesi Farkındalık ve Uygulama Eğitimi verildi.

Mrt

Başkent Öğretmen Atölyeleri mart ayı etkinliği Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni H. Pınar OLCAR tarafından paylaşıldı.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı yapıldı.

Mrt

8 mart dünya kadınlar günü okulumuz çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları etkinliklerle kutlandı.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz

Mrt

Tüm yurt genelinde ve aynı zamanda okulumuzda 04.03.2022 tarihinde saat 11:30 sa acil durum(deprem) tahliye tatbikatı Yapıldı.

Mrt

AlgoritmAnkara, yazılım alanında kendini geliştirmek isteyen lise birinci sınıf (9. sınıf) öğrencileri için bir kariyer planlama projesidir.

Etkinlik tarihi 10 Mart 2022'dir.

Katılmak İsteyen 9. sınıf öğrencileri Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Çağlar COŞAR'la iletişime geçebilirler.

Şbt

Bilişim ve İnternet Kulübü öğrencilerine Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Çağlar Coşar tarafından  okulumuzun internet ve ağ yapısı tanıtıldı. FATİH projesi kapsamında Fiber internet teknolojisinin kullanıldığı okulumuzda sistemin çalışma yapısı hakkında öğrencilere bilgi verildi.

Şbt

Bilişim Teknolojileri alan panomuzu alan öğrencilerimiz ve Bilişim İnternet Kulubü öğrencileriyle birlikte güncelledik

Şbt

Başkent Öğretmen atölyeleri Şubat ayı çalışması öğrencilerle iletisim becerileri İngilizce ögretmeni Ezgi Özdemir tarafından paylaşıldı