Nis

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan öğrencileri Otizme dikkat çekmek ve okulumuzda öğretmen ve arkadaşlarına farkındalık oluşturmak için etkinlik düzenledi

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi Anma Günü kapsamında okulumuzda program gerçekleştirildi.

Mrt

İstiklal marşımızın kabulünün 102. yılı vesilesiyle okulumuzda program gerçekleştirildi.

Ock

Tüm öğrencilerimize Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen kitaplar hediye edilmiştir.

9. sınıf velilerine yönelik mesleki tanıtım yönlendirme toplantısı yaptık

Aralık ayı

Ayın öğrencisi

11/B sınıfı öğrencisi Kübra Güçlü seçilmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Okul Öğretmenlerimize Mesleki Ve Teknik Eğitimi Tanıtıma Ve Yöneltme kapsamında "Kariyer Rehberliği" ve "Mesleğim Hayatım" portallarının tanıtımı yapıldı

Ara

Bilişim ve İnternet Kulübü tarafından Okulumuz Bilişim ve İnternet Yapısının Tanıtımı yapıldı

Ara

Okulumuzda mesleki eğitim tanıtma ve yönlendirme semineri verildi

Ara

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alan öğretmen ve  öğrencileri Yerli malı haftası etkinlikleri kapsamında ilçemiz Özel Eğitim Uygulama okuluna gezi düzenlediler.

Ara

Okulumuz Kültür Edebiyat Kulübü öğrencileri şiir dinletisi programı düzenlediler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Sağlık temizlik beslenme kulübü tarafından düzenlenen Kasım ayı Ayın öğrencisi ve Ayın temiz sınıfı çalışması tamamlanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü' nü okulumuzda hazırlanan programla kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

En iyi narkotik anne toplantısına katılım sağladık

Kas

Yurdumuzun kurtarıcısı, ilkcumhurbaşkanımız, büyük devlet adamı ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ü ebediyete intikalinin 84.yılında rahmet, minnet, saygı ve özlemle anıyoruz.