Ara

Enerji Verimliliği Haftası ile ilgili video, resim, broşür vb. içeriklere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Yönergesine göre 9. Sınıf Bilişim Teknolojilerinin Temelleri ve 10. Sınıf Nesne Tabanlı Programlama dersleri 1. dönem sınavları için Ankara Ölçme Değerlendirme Merkezinin belirlediği konu soru dağılım tablosundan uygun senaryolar ekteki gibi belirlenmiştir.

10. Sınıf Nesne Tabanlı Programlama dersi 1. dönem 1. sınavı 30/10/2023 tarihinde yapılacaktır.

Eylül Dönemi Sorumluluk Sınav Programı

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuza yeni katılan öğrencilerimiz aramıza hoşgeldiniz. Bilindiği üzere Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarında(Meslek Liseleri) 9. sınıfa yeni başlayan öğrenciler sene başında alan seçimi yaparlar. Okulumuzdaki alanlarımızın tanıtımı ile ilgili tanıtım içeriklerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Ekm

AB Kod Haftası, kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde herkesin ayağına getirmeyi amaçlayan bir taban girişimidir.