ANKARA / ŞEREFLİKOÇHİSAR - Şehit Orhan Durukan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şehit Orhan Durukan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
Kale Mahallesi, Hastane Sokak Halk Eğitimi Binası, Şereflikoçhisar Şehit Orhan Durukan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şereflikoçhisar/ANKARA
Vizyon
Biz, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Milli Eğitim Sisteminin geliştirici; çoğulcu bir anlayışla okul toplumunu oluşturan tüm bireylerin temsilini sağlamak, kaliteli bir eğitim için gerekli planlama ve organizasyonu gerçekleştirmek, öğrenci merkezli eğitime önem verip çağdaş, bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip, üretken, bilgiyi paylaşan, insancıl değerlere sahip çıkan, sorun çözme becerisi kazanmış öğrenci yetiştirmek için varız .
Misyon
Öğrencilerimizin, bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini,bilgili,becerili,özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
İl merkezine 148 km, ilçe merkezine 1 km uzaklıktadır.